VEKAM ve Ankara Bağ Evi’ni nasıl ziyaret edebilirim?

VEKAM ve Ankara Bağ Evi, resmi tatiller, bayramlar ve Pazar günleri dışında 10.00 – 12.30  ve  13.30 – 17.00 saatleri arasında ziyaret edilebilir.

VEKAM kütüphane ve arşiv ziyareti için randevu alınması gerekmektedir.

Ankara Bağ Evi’ne düzenlenecek grup ziyaretleri için randevu alınması gerekmektedir.

VEKAM etkinliklerinden nasıl haberdar olabilirim?

Etkinlik duyuruları, kayıtlı kişilerin e-mail adreslerine düzenli olarak gönderilmektedir. E-mail adresiniz için iletişim sayfamızda bulunan alandan kayıt yaptırabilirsiniz.

Kütüphane ve arşivinizden nasıl faydalanabilirim?

Lütfen Kütüphane&Arşiv sayfamızı ziyaret ediniz.

VEKAM’a nasıl proje önerebilirim?

VEKAM proje öneri ve değerlendirme süreçleri ile igili detaylı bilgi için lütfen proje sayfasından proje başvuru başlığını ziyaret ediniz.

VEKAM’a kimler proje önerisi getirebilir?

Resmi kurum ve kuruluşlar (Üniversiteler, belediyeler vb.), Sivil Toplum Kuruluşları (dernekler, kültür merkezleri, vakıflar vb.), Lisansüstü öğrencileri ve araştırmacılar, projesini bilimsel temele dayandıran gerçek kişiler.

VEKAM ne tür projeleri destekler?

VEKAM, Ankara ve çevresi üzerine çalışmalar yürüten bir merkez olduğu için önerilecek proje önerilerinin Ankara ve çevresi odaklı olması beklenmektedir.

Ankara Bağ Evi’ni grup olarak gezebilir miyim?

Ankara Bağ Evi , bireysel ve grup ziyaretlerine açıktır.

Grup ziyaretleri için akirci@ku.edu.tr adresinden randevu alınması ve ziyaretçi formunun doldurulması gerekmektedir.

Ankara Bağ Evi’ne düzenlenecek grup ziyaretleri için kişi sayısı nedir?

Ankara Bağ Evi’ne verimli bir ziyaret gerçekleştirebilmek için 25 kişilik gruplar halinde ziyaret edebilebilir.

VEKAM ve Ankara Bağ Evi’nde düğün, doğum günü vb. fotoğrafı çektirebilir miyim?

VEKAM ve Ankara Bağ Evi düğün , klip ve benzeri amaçlar için kullanıma açık değildir.

VEKAM ve Ankara Bağ Evi çeşitli organizasyonlar için kiralanabilir mi?

VEKAM ve Ankara Bağ Evi bir eğitim kurumu olduğundan kiralanmamaktadır.

VEKAM ve Ankara Bağ Evi bahçesinde çay içebilir miyim?

Kurumumuzda yeme – içme hizmeti verilmemektedir.