ÇOCUKLAR (0-18) İÇİN KÜLTÜREL MİRAS ÇALIŞMALARI ÇALIŞTAYI

Koç Üniversitesi VEKAM, Çocuklar için (0-18) Kültürel Miras Çalışmaları adı altında belli periyotlarla devam edecek , sürekliliği olan yapısıyla ve geniş kapsamlı alt başıklarıyla kültürel miras konusunda hem Türkiye’de hem de dünyada yapılan örnekleri sunarak, Türkiye’de bu konuda çalışanlar için yeni fikirlerin oluşmasını ve sürdürebilir kültürel miras eğitimini desteklemeyi hedefleyen bir çalıştay dizisi başlatmaya karar vermiştir.

İlki 14-15 Kasım 2019 tarihleri arasında gerçekleşecek olan çalıştay kapsamında her disiplinde, mekanda ve temada gerçekleştirilen kültürel miras çalışmalarına mümkün olduğunca geniş bir yelpazeyle yer verilirken, devam eden çalıştayların tematik olarak ele alınması planlanmaktadır.

PROGRAMI GÖRMEK İÇİN <<

Katılımcılara Notlar:

*Çalıştaya katılım ücretlidir.

*Çalıştay kapsamında gerçekleşecek atölyelere kayıtlı katılımcılar katılabilecektir.

• Atölyeler eş zamanlı olarak farklı mekânlarda yürütülecektir.
  • Atölyeler 15 kişi ile sınırlıdır.
  • Katılımcılar gerçekleşecek atölye çalışmalarından yalnızca bir atölyeye kayıt olabilirler.

ATÖLYELER <<

Kimler katılabilir:  lisansüstü öğrenciler, araştırmacılar ve alan uzmanları

Katılım için:

Başvuru tarihleri: 7- 28 Ekim 2019

Katılım ücreti: 100 TL

*Kontenjan sınırlıdır, dinleyici olarak katılacak katılımcıların öncelikle ön başvuru formunu doldurmaları gerekmektedir.

Ön başvurusu onaylanan katılımcılara e-posta ile bilgilendirme yapılarak ödeme işlemi alınacaktır.

Bilgi ve danışma için: Arzu Beril Kırcı, akirci@ku.edu.tr; 0312 355 20 27 dahili 21