Ankara Manzarası Konferansı

Ankara Manzarası Tablo Detaylarını Görmek İçin <<

18 Ekim 2018 Perşembe günü Rahmi M. Koç Müzesi Ankara, Toplantı Salonu’nda “Ankara Manzarası” üzerine verilecek
konferansta sizleri de aramızda görmekten mutluluk duyarız.

Ankara’nın bilinen en eski resmi, Rijksmuseum Koleksiyonu’ndan Ankara Manzarası’nın (1700-1799) hikâyesini ve hakkında bilinmeyenleri Koç Üniversitesi VEKAM ve Hollanda Ankara Büyükelçiliği iş birliğiyle düzenlenen Ankara Manzarası Konferansı’nda dinleyebilirsiniz. Rijksmuseum küratörlerinden Eveline Sint Nicolaas’ın özel olarak katılacağı ve eserin Hollanda’daki serüvenini paylaşacağı; Koç Üniversitesi Dokt. Araş.Gör. Feyza Akder’in resmin hikâyesini ve Ankara Araştırmacısı Erman Tamur’un ise eserin Ankara tiftik dokumacılığı ile ilişkisini ele alacağı konferansın moderatörlüğünü ise Koç Üniversitesi Arkeoloji ve Sanat Tarihi Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Günsel Renda üstlenecek.

Etkinlikte katılımcılar Ankara Manzarası’nı görebilecek.

Tarih: 18 Ekim 2018, Perşembe
Saat: 16:00 – 18:30
Resepsiyon: 18:45 – 20:00 Divan Çukurhan
Yer: Rahmi M. Koç Müzesi Ankara | Toplantı Salonu
Konferans İngilizce olup, Türkçe’ye simultane çeviri olacaktır.

Özet Kitabını görüntülemek için <<