Koç Üniversitesi VEKAM “DOORS – Digital Incubator for Museums” Projesinin İlk Aşamasını Tamamladı!

Temmuz 4, 2022

Koç Üniversitesi VEKAM, bünyesindeki Ankara Bağ Evi ve koleksiyonunun dijital olanaklarla geliştirme amacına hizmet edecek “DOORS – Digital Incubator for Museums” projesine Nisan-Haziran 2022 aylarında katılım göstermiştir. Proje kapsamındaki eğitimlerde, dijital platformlar ve programlar ile bunların sürdürülebilir dijital entegrasyon stratejileri üzerinden ziyaretçilerin ve kurumların geliştirilmesi amaçlanmıştır.

Bu ilham verici ve faydalı eğitim için organizatörlere teşekkür ederiz.

DOORS, 101036071 sayılı hibe sözleşmesi kapsamında Avrupa Birliği’nin Horizon 2020 araştırma ve yenilik programından finansman almıştır.

#VEKAM #kocuniversity #doorseu #museumdoors #museumdigitalization #musetech #MuseumFromHome @arselectronica @museumbooster @ecsite_network @kocuniversity