Anthroday Ankara

Nisan 29, 2023

5 Mayıs 2023

Konferans yüz yüze ve kayıtlı olacaktır.

2016 yılından beri uluslararası bir gün olarak kutlanan Dünya Antropoloji Günü, antropoloji disiplininin önemi ve bu alanın ürettiği bilimsel bilginin dünya ile paylaşılmasını amaçlamaktadır.

Bu kapsamda, IDEA lab (Hacettepe Üniversitesi İnsan Davranışsal Ekolojisi ve Arkeometri Laboratuvarı), VEKAM’ın da yer aldığı destekleyici kurumların katkılarıyla birlikte düzenleyeceği etkinliklerle Antropoloji disiplininin ürettiği bilginin paylaşılmasına katkıda bulunmayı hedeflemektedir. Türkiye’de ilk kez kutlanan ve 5-7 Mayıs 2023  tarihleri arasında gerçekleşecek AnthroDay Ankara etkinlikleri kapsamında 5 Mayıs 2023 tarihinde Koç Üniversitesi VEKAM ,Ankara Bağ Evi’nde konu ile ilgili bir konferansa ev sahipliği yapacaktır.

Yer kısıtından dolayı düzenelenecek konferansa katılım için kayıt gerekmektedir.

Anthroday_5mayıs_program <<

7 Mayıs 2023, Program