Turizm Şehri Ankara’nın Tarihi, Kültürel ve Doğal Güzelliklerinin Araştırılması ve Fizibilitesinin Yapılarak Fotoğraflanması Projesi

VEKAM, Ankara Fotoğraf Sanatçıları Derneği’nin (AFSAD) Ankara Kalkınma Ajansı, Doğrudan Destek Programı kapsamında hazırladığı “Turizm Şehri Ankara’nın Tarihi, Kültürel ve Doğal Güzelliklerinin Araştırılması ve Fizibilitesinin Yapılarak Fotoğraflanması” projesine; panel hazırlayarak ve web sayfası üzerinden bağlantı vererek proje sonuçlarının ulaşılır kılınmasını sağlayarak iştirakçi olacaktır.

DEVAM EDEN PROJELER

JULİOPOLİS ANTİK KENTİ İNSAN İSKELET KALINTILARININ BİYOARKEOLOJİK AÇIDAN İNCELENMESİ PROJESİ

Proje Yürütücüsü:         Dr. Öğr. Üyesi Ali Metin Büyükkarakaya, Hacettepe Üniversitesi

İNCELE