Avrupa Miras Günleri | Her Şey Akar: Bir Gençlik Parkı Belgeseli

Eylül 9, 2024

21 Eylül 2024

Yer: Ankara Bağ Evi, Pınarbaşı Mahallesi Şehit Hakan Turan Caddesi No:18 Keçiören – Ankara

11.00-13.00  (I. Gösterim)

14.00 -16.00 (II. Gösterim)

41. Avrupa Miras Günleri çerçevesinde Avrupa Ulusal Kültür Enstitüleri Ağı EUNIC tarafından düzenlenen, koordinasyonu Institut français Ankara tarafından yapılan etkinliklere bu yıl 8’i Avrupa Büyükelçiliği ve 5’i müze olmak üzere toplam 34 kültür kurumu ve mekan katılıyor.

Avrupa Kültürel Miras Günleri kapsamında, Koç Üniversitesi VEKAM tarafından 2022’de Gençlik Parkı’nın 100. yılında desteklenen, Mareliber’in yapımcılığını, Deniz Şengenç Tunca’nın yönetmenliğini üstlendiği, Ankara’nın önemli kamusal mekânlarından Gençlik Parkı’nı odağına alan, ” Her Şey Akar: Bir Gençlik Parkı Belgeseli” Özel Gösterimi 21 Eylül Cumartesi 11.00 – 13.00 ve 14.00 – 16.00 saatleri arasında Ankara Bağ Evi’nde iki ayrı gösterim olarak gerçekleşecek.

Gösterimin ardından izleyicilerin ve belgeselin yönetmeni Deniz Şengenç Tunca’nın da katılımıyla birlikte belgesel ve film yapmanın zorlukları üzerine bir söyleşi de gerçekleştirilecek.

Programa Institut Français Ankara web sitesinden www.ifturquie.org/ankara ve Avrupa Miras Günleri Instagram hesabından (@avrupa_miras_gunleri_ankara) erişilebilir.

Tüm etkinlikler ücretsiz, kayıt zorunludur. Kayıtlar 14 Eylül saat 10.00’da https://www.ifturquie.org/etkinlik/avrupa-miras-gunleri-ankara-3/ web sitesinde yayınlanan bağlantı ile ulaşılacak online platform üzerinden yapılacaktır. Yerler sınırlıdır ve katılım için kayıtlar “ilk gelen ilk alır” esasına göre yapılacaktır.